ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα συμμετάσχει στα εγκαίνια της ΔΕΘ η ΟΒΣΘ

Δεν θα συμμετάσχει στα εγκαίνια της ΔΕΘ η ΟΒΣΘ

«Δεν θα γίνουμε υπεργολάβοι στο κράτος ύφεσης, ανεργίας, καταστροφής του οικονομικού πυρήνα και του κοινωνικού ιστού της χώρας που «οικοδομεί» ο κος Σαμαράς και η κυβέρνησή του».

Με αυτή την δήλωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να μη συμμετέχει στα εγκαίνια της 79ΗςΔ.Ε.Θ. που θα τελέσει ο Πρωθυπουργός, καταγγέλλοντας με τον τρόπο αυτό, την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης, που έχει φέρει τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες σε κατάσταση απόγνωσης.

Η Ο.Β.Σ.Θ. αναλαμβάνει πρωτοβουλία για έναρξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων διαρκείας για να ανακόψει την οικονομική και ηθική εξόντωση των Μ.Μ.Ε. , που έχουν γονατίσει από την εξοντωτική υπερφορολόγηση, τα χαράτσια τύπου ΕΝΦΙΑ και τα αστρονομικού ύψους πρόστιμα, την απαξίωση της αξιοπρέπειάς τους με τον αποκλεισμό τους από το αγαθό της ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, τα «ραβασάκια» και τις απειλές του ΟΑΕΕ, τις επαπειλούμενες και προ των πυλών κατασχέσεις από το ΚΕΑΟ.

Την Τετάρτη 3/9/2014, συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη των Ομοσπονδιών των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων Κεντρικής Μακεδονίας στα γραφεία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ (Κωλέτη 24), για τον συντονισμό κοινών αγωνιστικών δράσεων και κινητοποιήσεων.

Η Ο.Β.Σ.Θ. καλεί όλους τους επαγγελματοβιοτέχνες να συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που έχουν εξαγγελθεί στα πλαίσια εγκαινίων της 79Ης Δ.Ε.Θ

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: 75 χρόνια από την έναρξη του Β' Παγκοσμίου