Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Σ. Λυκούδης: Επιτακτική ανάγκη η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Σ. Λυκούδης: Επιτακτική ανάγκη η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Για αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης, έκανε λόγο στην ομιλία του ο ανεξάρτητος βουλευτής επικρατείας, Σπύρος Λυκούδης.

Από το Βήμα της Βουλής, ο Σπύρος Λυκούδης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως έχει εξαντλήσει τα πολιτικά της αποθέματα, τονίζοντας πως δε θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο ίδιος θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του από την πλειοψηφία, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ενώ σχολίασε καυστικά την ψήφο εμπιστοσύνης, τονίζοντας: «Φαίνεται πως η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τα πολιτικά της αποθέματα και είναι εγκλωβισμένη σε αδιέξοδες επιλογές. Σε μια ύστατη κίνηση απεγκλωβισμού της ζητά από τη βουλή, στη βάση ενός συγκεκριμένου πλάνου πολιτικών κινήσεων έως και την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ψήφο εμπιστοσύνης».

Ωστόσο, αυτό που έκανε πραγματικά εντύπωση, ήταν οι δηλώσεις του για την κυβέρνηση «ειδικού σκοπού» με τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας:
«Πρέπει να συγκροτηθεί κυβέρνηση ειδικού σκοπού που θα συμμετέχουν οι βασικές δυνάμεις αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης. Αυτός θα είναι ο μεγάλος συνασπισμός» που έχει ανάγκη η χώρα.

Διαβάστε επίσης:

«Ωσεί παρών» από τον Ντάβρη για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση