ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Προσπαθώ να διορθώσω τις επιλογές του Παπανδρέου

Βενιζέλος: Προσπαθώ να διορθώσω τις επιλογές του Παπανδρέου

Ευθεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου και τους υποστηρικτές του πρώην πρωθυπουργού στο ΠΑΣΟΚ έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι προσπαθεί να διορθώσει τις επιλογές του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην «Πρωινή Ενημέρωση» του ALPHA είπε χαρακτηριστικά:

«Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που εφαρμόζει και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις επιλογές της προηγούμενης ηγεσίας, τις οποίες η σημερινή ηγεσία προσπαθεί να διορθώσει».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η προηγούμενη ηγεσία έδωσε συγχωροχάρτι στις κυβερνητικές επιλογές που έγιναν στη χώρα την περίοδο 2004- 2009.

«Αυτοί που με κατηγορούν ότι υπηρετώ την πλουτοκρατία και δεν έχω φιλολαϊκή πολιτική είναι αυτοί που στήριξαν την ηγεσία από το 2009 έως το 2011», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας ως «λόγια και φληναφήματα» τις θέσεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα ζήτησε συγκεκριμένες προτάσεις.

Για μία ακόμη φορά, ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «πέμπτη φάλαγγα στο ΠΑΣΟΚ την οποία απαρτίζουν αυτοί που λένε ότι είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν το ψηφίσαν».

Και πρόσθεσε: «Ας αγωνιστούν για τους πολιτικούς χώρους στους οποίους μετακόμισαν, κι ας αφήσουν το ΠΑΣΟΚ να αναπνεύσει...».

«Η αντιπολίτευση έχει σκυλιάσει με αυτό που έχουμε πετύχει», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφορικά με τις καταγγελίες Δραγασάκη είπε ότι «αυτό είναι συκοφαντική μεταφυσική που κυριαρχεί σε όλη τη χώρα. Αυτό είναι σταλινισμός».

Διαβάστε επίσης:

Γενέθλια σήμερα για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη - Κλείνει τα 96!