ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει καμία συμφωνία

Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει καμία συμφωνία

Τη δέσμευση πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει καμία συμφωνία επανέλαβε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στην εκπομπή "Πολιτικοί και Οικονομία" του SBC, ο κ. Παππάς τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρος του δεν πρόκειται να υπογράψουν καμία συμφωνία με τους δανειστές ερήμην του Ελληνικού λαού. Πρόσθεσε δε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο των θεσμικών ρόλων, με το Μέγαρο Μαξίμου.

Ακόμη, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (23/10/2014) στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι εάν κληθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση με τον πρωθυπουργό, θα επαναλάβει την πάγια θέση του ότι πρέπει να γίνουν εκλογές αμέσως και άρα οφείλει ο κ. Σαμαράς να παραιτηθεί.

«Αν περιμένει κανείς ότι θα γίνει μια τέτοια συνάντηση και θα υπάρξει υπαναχώρηση του Τσίπρα κάνει λάθος» τόνισε, ενώ έθεσε ως εξής ένα μίνιμουμ πεδίο συνεννόησης με την κυβέρνηση: «Θα περιμέναμε να πει η κυβέρνηση ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο, να πει ότι το μνημόνιο δεν πέτυχε και ότι τα προαπαιτούμενα δεν γίνεται να υλοποιηθούν».

Διαβάστε επίσης:

Παπαμιμίκος: «Σήμερα στη Βουλή η ρύθμιση για τις δόσεις»