ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια Μπεγλίτη για τους νεκρούς στην Κύπρο

Συλλυπητήρια Μπεγλίτη για τους νεκρούς στην Κύπρο
Ο κ. Μπεγλίτης μετέφερε στον Κύπριο υπουργό Εθνικής Άμυνας τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου...

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κύπριο ομόλογό του κ. Κώστα Παπακώστα, είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης για το τραγικό συμβάν στη ναυτική βάση στην περιοχή Ζύγι της Λεμεσού.

Ο κ. Μπεγλίτης μετέφερε στον Κύπριο υπουργό Εθνικής Άμυνας τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου και του εξέφρασε την ετοιμότητα της Ελλάδας και του ελληνικού Υπουργείου για την παροχή κάθε αναγκαίας βοήθειας.

«Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού θέλω καταρχήν να εκφράσω τα πιο βαθιά συλλυπητήρια, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον Κυπριακό Ελληνισμό, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δ. Χριστόφια, στην Κυβέρνηση και σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις γι' αυτό το τραγικό γεγονός, που έχει συγκλονίσει την Κύπρο και την Ελλάδα και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο Κυπρίων πολιτών. Προς τις οικογένειες των νεκρών εκφράζω, επίσης, τη βαθιά μας οδύνη και τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία, όπως και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, με τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο κ. Π. Τσαλικίδη, από τον οποίο ενημερωνόμαστε για τα τραγικά γεγονότα» είπε ο κ. Μπεγλίτης.