ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Κυβερνητική διγλωσσία και ανικανότητα διέλυσαν την οικονομία (vid)

Θεοδωράκης: Κυβερνητική διγλωσσία και ανικανότητα διέλυσαν την οικονομία (vid)

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα, Τρίτη (09/02/2016) ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι «η ανικανότητά της διέλυσε την οικονομία, αναβάθμισε το ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων στο προσφυγικό και έφερε το βαρύ ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο ίδιος τάχθηκε για ακόμη μία φορά κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και σημείωσε: «Η κυβέρνηση πρέπει μόνη της να λύσει το θέμα των αγροτών, των προσφύγων και της οικονομίας. Πρέπει να αλλάξει την αίσθηση ότι δεν έχουμε κυβέρνηση. Η ιστορία της έχει τελειώσει».

Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό, ο Στ. Θεοδωράκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα περάσει από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Εξάλλου, ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο προσφυγικό, είπε ότι «η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει δεσμοφύλακας των προσφύγων και των μεταναστών. Η κυβέρνηση μιλάει με διπλή γλώσσα για όλα τα μεγάλα θέματα. Ακόμα και για το hotspot ο Καμμένος πέρυσι το καλοκαίρι έλεγε ότι δεν θα γίνουν στα νησιά».

Και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα δεν λύνεται με ωραίες κουβέντες. Η ανικανότητα της κυβέρνησης αναβάθμισε το ρόλο της Τουρκίας και των Σκοπίων για το θέμα αυτό».

Σχετικές ειδήσεις