ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μιχελάκης: «Παραλήρημα παραπληροφόρησης» Βενιζέλου

Γ. Μιχελάκης: «Παραλήρημα παραπληροφόρησης» Βενιζέλου
Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, με αφορμή...

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, με αφορμή τους χαρακτηρισμούς του υπουργού Οικονομικών για τον Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τον κ. Βενιζέλο «επιρρεπή σε παραληρήματα παραπληροφόρησης, αλλά και θιασώτη της στρατιωτικής πειθαρχίας, που επιμένει να υβρίζει τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της».

Επανέλαβε τη θέση της ΝΔ για τους κινδύνους που συνεπάγεται η συμμετοχή των ιδιωτών στη διαχείριση του χρέους και κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο για συνεχή εκστρατεία λάσπης.

Τέλος, ο κ. Μιχελάκης αναρωτήθηκε για το τι πραγματικά κρύβει η συνεχής προσπάθεια του υπουργού του ΠΑΣΟΚ να ωραιοποιήσει την «επιλεκτική χρεοκοπία» και τόνισε ότι «δεν πρόκειται να σιωπήσουμε. Ούτε θα αποδεχθούμε την αδιέξοδη πολιτική, που εφαρμόζει ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».