ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να είναι μπέιμπι σίτερ;»

«Μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να είναι μπέιμπι σίτερ;»

Τώρα θυμήθηκαν οι ΑΝ.ΕΛ. ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ιδεοληψίες του για τα ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού, οδηγεί τη χώρα σε απόλυτο βούρκο.

Έπειτα από δύο χρόνια διακυβέρνησης τόσο ο κ. Καμμένος, όσο και ο κ. Κώστας Κατσίκης, ειδικός αγορητής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, θυμήθηκαν ότι είναι... Χριστιανοί και Πατριώτες και αντιτίθενται στις διατάξεις που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εξισωθεί ο φυσιολογικός γάμος, με το σύμφωνο συμβίωσης.

Δυστυχώς είναι ντροπή τους να καπηλεύονται και την έννοια του Χριστιανού και την έννοια του Πατριώτη και τούτο διότι εξ αρχής γνώριζαν ποιες είναι οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και παρόλα αυτά συνεργάστηκαν με την Κουμουνδούρου για πέντε καρέκλες!!! Για πέντε υπουργεία.

Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει νόμους – εκτρώματα στη Βουλή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσπαθούν δήθεν να υπερασπιστούν την κανονικότητα, τις αξίες και τα ιδανικά πάνω στα οποία στηρίχθηκε για αιώνες ο ελληνισμός.

Η προσπάθεια των ΑΝ.ΕΛ. δεν πείθει κανέναν. Κινείται στα όρια της πολιτικής εξαπάτησης και της ιλαροτραγωδίας.

Ο κ. Κατσίκης επιχείρησε ενώπιον της Βουλής να υπεραμυνθεί της επιλογής του κόμματος να καταψηφίσει τα άρθρα της ευρωπαϊκής οδηγίας που εξομοιώνουν το Σύμφωνο Συμβίωσης με το θρησκευτικό και πολιτικό γάμο στο πεδίο των εργασιακών ώστε να διεκδικούν τα μέρη του συνυπηρέτηση ή οικογενειακά επιδόματα.

Βασικό του επιχείρημα ήταν πως μέσω της συγκεκριμένης οδηγίας ανοίγει ο δρόμος για το δικαίωμα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

Παράλληλα, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξέφρασε την άποψή του περί ανάγκης οριοθέτησης, δηλαδή περιορισμού, του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των ανθρώπων, ενώ επιστράτευσε και τη Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου ώστε να στηρίξει τις απόψεις του υποστηρίζοντας πως αυτή στηρίζει το γάμο «μεταξύ ανδρός και γυναικός». Επιπλέον έκανε λόγο για μία οδηγία με καταχρηστικούς όρους που υποκρύπτει διεύρυνση της εφαρμογής της στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Αν αυτό δεν ισχύει γιατί αντικαταστήθηκε ο όρος γενετήσιος προσανατολισμός με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Γιατί ο γενετήσιος σημαίνει ο τρόπος αναπαραγωγής κι αυτός με τον οποίο οφείλει να ζει ένα έλλογο ον, ακολουθώντας τα χρηστά ήθη», είπε.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στο δικαίωμα της «αυτοδιάθεσης» διερωτήθηκε τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός παιδιού της Α’ Δημοτικού, εάν η δασκάλα του κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί στο σχολείο ως άνδρας.

Παράλληλα ρώτησε απευθυνόμενος σε όλους τους βουλευτές: «Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; Μπορεί; Ρωτάω;». Το ερώτημά του βουλευτή των ΑΝΕΛ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Μάριου Γεωργιάδη, ο οποίος τον ρώτησε: «Γιατί δεν μπορεί;».

«Πιστοί στις θέσεις μας όταν είχαμε καταψηφίσει το νόμο για το Σύμφωνο Ομόφυλων θα καταψηφίσουμε και σήμερα τα άρθρα 1-2-3-4 που νομιμοποιούν κ ενισχύουν το Σύμφωνο. Παραμένοντας πιστοί στις χριστιανικές μας αντιλήψεις ως Έλληνες πατριώτες θα συνεχίσουμε τον αγώνα των αρχών μας», συνέχισε στην ομιλία του ο κ. Κατσίκης.

Βεβαίως, όλα αυτά είναι άσφαιρες πιστολιές, αφού ο κ. Κατσίκης και το κόμμα του ξέρουν ότι ο νόμος θα περάσει και οι ίδιοι θα παραμείνουν στις καρέκλες τους.

Σχετικές ειδήσεις