Ο ΣΥΡΙΖΑ τα πήγε τόσο καλά που ετοιμάζει φιέστες: Λέξη για την αξιολόγηση στο Πολιτικό Συμβούλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα πήγε τόσο καλά που ετοιμάζει φιέστες: Λέξη για την αξιολόγηση στο Πολιτικό Συμβούλιο

Αφησαν για αργότερα τα της διαπραγμάτευσης και της φτωχοποίησης της χώρας και ασχολήθηκαν με γιορτές και μεγάλες πανηγυρικές πολιτικές συγκεντρώσεις για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατά τις εργασίες σήμερα του Πολιτικού Συμβουλίου το κόμματος.

Οι πολιτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, ο συντονισμός κόμματος και κυβέρνησης και η επιτάχυνση κυβερνητικών πρωτοβουλιών ήταν μεταξύ των θεμάτων που, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητήθηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Αντιθέτως, το θέμα της διαπραγμάτευσης παραπέμφθηκε για μετά το Eurogroup, διευκρίνιζε η ίδια κομματική πηγή μιλώντας στο ΑΠΕ -ΜΠΕ.

Στις πολιτικές εκδηλώσεις, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεσπόζει μια μεγάλη συγκέντρωση, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στις αρχές Φεβρουαρίου. Νωρίτερα, για την ακρίβεια τα επόμενα 24ωρα, υπάρχει επίσης πρόγραμμα περιοδειών από στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα.

Επιπροσθέτως, ο συντονισμός κυβέρνησης και κόμματος με περαιτέρω εξειδίκευση, απασχόλησε τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και η επιτάχυνση ήδη γνωστών κυβερνητικών πρωτοβουλιών, που δεν άπτονται της διαπραγμάτευσης.

Συζήτηση για την αξιολόγηση δεν έγινε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αφού κρίθηκε σκόπιμο να είναι προηγουμένως γνωστά τα αποτελέσματα του Eurogroup της ερχόμενης Πέμπτης.