ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρχιμάκης κατά Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα σχολικά βιβλία

Καρχιμάκης κατά Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα σχολικά βιβλία
Ζητά το πόθεν έσχες του αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Νικόλαου Αγγελάρα...

Το πόθεν έσχες του αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Νικόλαου Αγγελάρα ζητά με αίτησή του ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο υπονοούμενα για τον ρόλο του δικαστή που με απόφασή του ακύρωσε την προμήθεια χαρτιού που προοριζόταν για την δημιουργία σχολικών βιβλίων.

Πάντως, στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι ο πολυμήχανος γραμματέας έχει συγκεκριμένες πληροφορίες τις οποίες επιχειρεί να διασταυρώσει μέσω της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του κ. Αγγελάρα.

Από την άλλη ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ κ. Κώστας Τζαβάρας βρήκε ευκαιρία να εξαπολύσει επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «όποιος δικαστής δεν κάνει τα χατίρια της Κυβέρνησης Παπανδρέου γίνεται στόχος, στιγματίζεται. Στήνεται στο εκτελεστικό απόσπασμα της λάσπης και της συκοφαντίας. Αυτή η τρομοκρατία των δικαστών δεν θα περάσει. Αυτά είναι τα τελευταία αντιδημοκρατικά ξεσπάσματα ενός καθεστώτος που καταρρέει. Το ίδιο συνέβη όταν η κ. Μπαλφούσια εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, παρά το γεγονός ότι εκπροσωπούσε τη Βουλή, μπροστά στις απαράδεκτες δηλώσεις ενός υπουργού που δυστυχώς γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα μας το Σύνταγμα της Ελλάδας».