ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Aνταρσία» στο ΠΑΣΟΚ: Βουλευτές κατά της εφεδρείας

«Aνταρσία» στο ΠΑΣΟΚ: Βουλευτές κατά της εφεδρείας
Νέες εσωκομματικές παραφωνίες προκαλεί το θέμα της εργασιακής εφεδρείας καθώς εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επιστολή τους προς τους κ.κ. Βενιζέλο και Ρέππα

Νέες εσωκομματικές παραφωνίες προκαλεί το θέμα της εργασιακής εφεδρείας καθώς εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επιστολή τους προς τους κ.κ. Βενιζέλο και Ρέππα τάσσονται κατά «της αντιδραστικής πρότασης της ΝΔ για την εφεδρεία»!

Συγκεκριμένα, την επιστολή υπογράφουν οι Βασίλης Κεγκέρογλου, Μιχάλης Τζελέπης, Νίκος Ζωϊδης, Δημήτρης Βαρβαρίγος, ¨Ολγα Ρενταρή, Αθανασία Μερεντίτη, Βάσω Αλεξανδρίδου, Μιχάλης Παντούλας και Σπύρος Μοσχόπουλος και αναφέρουν ότι η κυβέρνηση κατά την άποψή μας αντί να εφαρμόσει την αντιδραστική πρόταση της ΝΔ για την εφεδρεία και τις πιθανές απολύσεις πρέπει α) να χαρακτηρίσει όλους τους δημόσιους υπαλλήλους ως κρατικούς β) να προχωρήσει άμεσα σ’ ένα σχέδιο μετακινήσεων ώστε να καλυφθούν τα κενά σε κρίσιμους τομείς…».

Επιπροσθέτως, οι βουλευτές επισημαίνουν ότι «η μέχρι τώρα αντιμετώπιση του θέματος από την κυβέρνηση κάθε άλλο από την σωστή κατεύθυνση είναι αφού θεωρητικολογούμε για πλεονάζουσες και ελλειμματικές υπηρεσίες…» και καταλήγουν λέγοντας πως «για να υπάρξει επομένως ορθολογική λύση στο θέμα της αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού πρέπει να αναθεωρήσουμε την μέχρι τώρα πρακτική και να απεγκλωβιστούμε από την λογική της ΝΔ για εφεδρεία που δεν δίνει λύσεις και τα αποτελέσματα που έχει ανάγκη ο κόσμος».