ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαχώρισε την θέση του ο Χ. Πρωτόπαπας

Διαχώρισε την θέση του ο Χ. Πρωτόπαπας
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ διαχώρισε την θέση του από τις δηλώσεις που έκανε ο υπ. Υγείας κ. Λοβέρδος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ διαχώρισε την θέση του από τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο υπ. Υγείας κ. Λοβέρδος κατά των δημοσίων υπαλλήλων.

Ειδικότερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε: «Το χειρότερο που έχεις να κάνεις είναι να τους βάλεις όλους μαζί στο ίδιο τσουβάλι, να δημιουργήσεις μια εικόνα κοινωνικού αυτοματισμού προς τα έξω και να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες ως πολιτικό σύστημα. Γιατί το πολιτικό σύστημα έχει σοβαρότατες ευθύνες για το χάλι της δημόσιας διοίκησης. Να κάνουμε την αλλαγή, σε καμία περίπτωση δεν αφήνουμε τα πράγματα όπως είναι και να εξασφαλίσουμε συμμαχίες και εκτός των δημοσίων υπαλλήλων και μέσα στους δημοσίους υπαλλήλους με έναν λόγο που δείχνει την πραγματικότητα. Και σε τελική ανάλυση δεν θέλω να συμφωνήσω με εκείνους που παλαιότερα ισχυρίζονταν ότι επειδή προέκυψε ο Χίτλερ, πρέπει να σκοτώσουμε όλους τους Γερμανούς, δεν γίνεται αυτό».