ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα πυρά Δ. Καμμένου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπω μια διάθεση να μας ξεφορτωθούν

Νέα πυρά Δ. Καμμένου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Βλέπω μια διάθεση να μας ξεφορτωθούν

Αιχμές κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ άφησε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Δεν ξύπνησα ένα πρωί μετά από 2,5 χρόνια συγκυβέρνησης να ξιφουλκήσω κατά συναδέλφων. Απαντώ σε δηλώσεις συναδέλφων -κυρίως των 53- και άρθρων της "Αυγής"», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Καμμένος.

Όπως είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, «βλέπω μία διάθεση, μετά από 2,5 χρόνια που βοηθήσαμε να βγει η χώρα από το τέλμα, να μας ξεφορτωθούν, είναι πολιτική πίεση που ασκείται. Μια μερίδα θέλει να φύγουν οι ΑΝΕΛ και μας προσβάλλει επί προσωπικού όλους».

Ερωτηθείς γιατί αντιδρά ο ίδιος με τόση ένταση, ο αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε ότι λόγω προσωπικότητας το κάνει, διότι δεν μπορεί να νοήσει -όπως είπε- ότι θα ξεχάσει πώς ήταν στην προσωπική του ζωή πριν μπει στην πολιτική και όταν δεχθεί μια προσβολή να μην απαντήσει ευθέως.

Ο κάθε κυβερνητικός εταίρος επιβάλλεται να έχει τη θέση του, νομίζω ότι το σέβονται όλοι οι φορείς εντός και εκτός Ελλάδας. Πιστεύω ότι ο κ. Κοτζιάςθα κάνει το καλύτερο για την Ελλάδα, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα.

«Εμείς ως πρώτο βήμα δεν δεχόμαστε τη χρήση του όρου Μακεδονία. Να δούμε όμως που θα καταλήξει η διαπραγμάτευση», πρόσθεσε ο Δ. Καμμένος.

Περιμένουμε να δούμε την τελική πρόταση για το Σκοπιανό στη Βουλή –συμπλήρωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ- και είπε ότι έχει μια αμφιβολία, αν θα περάσει εύκολα από την άλλη πλευρά, καθώς όπως εκτίμησε δεν θα είναι εύκολο να έχουμε πρόταση στο ελληνικό Κοινοβούλιο, διότι αυτή η πρόταση δεν θα έχει υπερψηφιστεί, ή συμφωνηθεί στο σύνολό της από τους Σκοπιανούς.

Ερωτηθείς για το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε ότι θα πάει.

Σχετικές ειδήσεις