ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Ο Δημήτρης Καμμένος έχει υπερβεί κάθε όριο

Τζανακόπουλος: Ο Δημήτρης Καμμένος έχει υπερβεί κάθε όριο

Δημήτρης Τζανακόπουλος | Σκοπιανό: Σφοδρή κριτική στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, εξαπέλυσε τη Δευτέρα (29/01/2018) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Θα έλεγε κανείς ότι έχει υπερβεί τα όρια και προκαλεί εύλογα ερωτηματικά αυτός ο αντιπολιτευτικός οίστρος. Από εκεί και πέρα ο καθένας παίρνει την ευθύνη των λόγων του και την ευθύνη της στάσης του», ήταν το σχόλιο του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος μίλησε στον ραδιοσταθμό «Real FM».

«Μεγάλη εξαίρεση» και «δυστυχή εξέλιξη» χαρακτήρισε, εξάλλου, ο ίδιος τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Σκοπιανό.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει απομείνει μόνος με τον κ. Λεβέντη σε μία γραμμή η οποία δείχνει ότι ούτε το πολιτικό σθένος έχει να υπηρετήσει μια εθνικά υπεύθυνη, σοβαρή και αποτελεσματική πολιτική και επίσης, από ό,τι φαίνεται, αμφιταλαντεύεται διαρκώς και τελικά καταλήγει να σύρεται από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του», ανέφερε.

Σημείωσε δε: «Το πολιτικό συμπέρασμα από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς είναι ότι φαίνεται να δημιουργείται μια σύγκλιση με τα περισσότερα κόμματα, με εξαίρεση τον κ. Μητσοτάκη και την Ένωση Κεντρώων».

Διαβάστε επίσης:

Πρόσθεσε πως «είναι αδιέξοδη αυτή η πολιτική του κ. Μητσοτάκη, η οποία δεν συνάδει και με την πολιτική γραμμή που είχε η ΝΔ στο παρελθόν για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Σε ερώτηση για την κυβερνητική πλειοψηφία απάντησε ότι «είναι δεδομένη και σταθερή», εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι, αν έρθει στη Βουλή μια αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία, αυτή θα ψηφιστεί από ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο είπε ότι έχει «καλή χημεία» με τον Αλέξη Τσίπρα και παρατήρησε ότι ισχύουν οι δηλώσεις του πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση εφόσον υπάρξει μια ευρεία πολιτική συναίνεση και πως έχει εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για το Δημήτρη Τζανακόπουλο

Δείτε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το Σκοπιανό

Σχετικές ειδήσεις