ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γρ.Ψαριανός: « Ή πελάτες είναι ή μ...ες!»

Γρ.Ψαριανός: « Ή πελάτες είναι ή μ...ες!»

Έντονες αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η αναφορά του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρη Ψαριανού, για τους «Αγανακτισμένους».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό informer, ο κ. Ψαριανός υποστήριξε ότι οι «Αγανακτισμένοι» είναι «είτε πελάτες είτε μ...ες».

«Δικαίως είναι θυμωμένος ο κόσμος, αλλά δεν νομίζω να φταίει η μακαρίτισσα η γιαγιά μου... Στο χέρι του κόσμου είναι να αλλάξει τα πράγματα και το σκηνικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ψαριανός.

«Οι πολιτικοί δεν εκλέγονται μόνοι τους, κάποιοι τους ψηφίζουν κι αν το κάνουν με κριτήριο «Πελατειακό» κάποτε θα το πληρώσουν, όπως γίνεται τώρα, με τους «αγανακτισμένους πελάτες» που πετάνε αυγά και μουντζώνουν αυτούς που οι ίδιοι ψήφισαν», τόνισε ο κ. Ψαριανός.

Μάλιστα, προσέθεσε ότι «αν ένας πολιτικός είναι Λαμόγιο ή καθήκι ή μ...ας και εκλέγεται επί 15 ή 20 ή 30 χρόνια ΣΥΝΕΧΩΣ, δεν λέει κάτι αυτό σ' όσους τον έχουν ψηφίσει δεκαπέντε φορές; Και δεν είναι «εξαπατημένη νύφη» ο κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν ψηφοφόρος. Ή Πελάτης είναι ή Μ...ς, είναι «σήριαλ κίλλερ» του εαυτού του. Τι ακριβώς μουντζώνει;».