ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Κόντρα Αλεξιάδη - Κουτσούκου για τη λίστα Λαγκάρντ

Βουλή: Κόντρα Αλεξιάδη - Κουτσούκου για τη λίστα Λαγκάρντ

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα, Τετάρτη (02/12/2015) στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) Γιάννη Κουτσούκο, με αφορμή την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

«Στα θέματα των ασφαλιστικών ταμείων, η κριτική στην κυβέρνηση είναι η επιστροφή στο χθες. Στο PSI, στις περίεργες διοικήσεις φορέων, σε κάτι ομόλογα που τα ψάχνει η Δικαιοσύνη, αυτή είναι η πρόταση της αντιπολίτευσης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης.

Και συνέχισε: «Γίνεται μία κριτική στα θέματα της φοροδιαφυγής και επανέρχεται μια επιχειρηματολογία για τη λίστα Λαγκάρντ. Μήπως έχετε ξεχάσει ότι ζητάμε εδώ επανειλημμένα μέσα στη Βουλή και δεν απαντιέται το ερώτημα, 2010,11 και 12 τι κάνατε; που ήταν η λίστα; ποιος έχει την πολιτική, την ποινική ευθύνη; Εμείς δεν είμαστε ίδιοι. Δεν μας κρατάει κανένας και δεν χρωστάμε σε κανέναν».

Αυτή η δήλωση του κ. Αλεξιάδη προκάλεσε την οργή του κ. Κουτσούκου, ο οποίος σε έντονο ύφος του είπε: «Επικεντρωθείτε στα του προϋπολογισμού κ. Αλεξιάδη και αφήστε τα αυτά!».

«Κύριε Κουτσούκο είναι ακόμα πολύ νωρίς, είναι 10:30 για να έχετε ανέβει τόσο. Σιγά σιγά», του απάντησε η προεδρεύουσα της συνεδρίασης Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σχετικές ειδήσεις