ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή: «Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος!»

Ένταση στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή: «Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος!»

Ηλίας Κασιδιάρης | Βουλή | Χρυσή Αυγή: Πανδαιμόνιο επικράτησε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (06/03) στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας, όταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε, όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, άρχισε να φωνάζει, ζητώντας να αποχωρήσει άμεσα από την αίθουσα ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.

«Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος!», φέρεται να φώναξε ο κ. Κασιδιάρης.

Στο επεισόδιο παρενέβη προς υπεράσπιση του βουλευτή Ξάνθης ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος κατήγγειλε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής ότι παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πανδαιμόνιο και να κληθεί άμεσα η Φρουρά της Βουλής.

Τελικώς, η συνεδρίαση διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Παρών στη συνεδρίαση ο Κύπριος ΥΠΕΞ

Σημειώνεται πως στη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής συμμετείχε και ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επρόκειτο να ενημερώσει τους Έλληνες βουλευτές για την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.

Σχετικές ειδήσεις