ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πορτοκάλογλου, Γαλάνη και Monica στο Φεστιβάλ Αθηνών

Πορτοκάλογλου, Γαλάνη και Monica στο Φεστιβάλ Αθηνών
Στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών, το μικρό θεάτρο της Επιδαύρου θα γεμίσει φέτος...

Στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών, το μικρό θεάτρο της Επιδαύρου θα γεμίσει φέτος με τις μουσικές σπουδαίων καλλιτεχνών. O Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται την 1η και 2η Ιουλίου στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου με ένα αντίστροφο ρεμίξ. Με τα όργανα μιας μικρής μπάντας δωματίου, μας καλεί σε ένα παιχνίδι όπου τα ηλεκτρικά του τραγούδια ξεγυμνώνονται και μεταμορφώνονται για να τα ανακα λύψουμε ξανά...

Μαζί του, οι μουσικοί Μιχάλης Βρέττας στο βιολί, Μιχάλης Καλκάνης στο κοντραμπάσο και Νίκος Πασσαλίδης στο μπουζούκι, τον τζουρά και το ούτι.

Nεαρή ερμηνεύτρια, συνθέτης και στιχουργός η Μόνικα, θα παρουσιάσει με τη συνοδεία χορωδίας και εγχόρδων, καινούργια τραγούδια γραμμένα ειδικά για τις δύο βραδιές, 8 και 9 Ιουλίου στη Μικρή Επίδαυρο.

Μια απρόβλεπτη μουσική συνάντηση μας υπόσχονται η Δήμητρα Γαλάνη και ο Vassilikos, που εμφανίζονται στο Μικρό Θέατρο στις 15 & 16 Ιουλίου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των Raining Pleasure, εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή αναδομώντας ο ένας το ρεπερτόριο του άλλου.