ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Athens Fringe Live 2014

Athens Fringe Live 2014

Το γνωστό από τις προηγούμενες διοργανώσεις Athens Fringe Festival, συνεχίζει, ως "Live" πλέον, να αποτελεί ανοιχτό βήμα για νέους δημιουργούς να δείξουν τη δουλειά τους, να συναντηθούν με το κοινό, με άλλες καλλιτεχνικές και ακτιβιστικές κοινότητες, να συνεργαστούν με φορείς, να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου, να συνομιλήσουν με την πόλη.

Φέτος, το Athens Fringe Live 2014 περιλαμβάνει 2 ξεχωριστά κομμάτια, το Fringe Fashion Live 2014, το οποίο διεξάγεται 30 Μαΐου - 8 Ιουνίου και το Fringe Live 2014, που πραγματοποιείται 8 - 29 Ιουνίου σε διάφορους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.

Athens Fringe Live
«η Αθήνα μάς ανήκει»

Ένα ανοιχτό βήμα παρουσίασης νέων καλλιτεχνών από όλο το φάσμα των Τεχνών και της δημιουργίας (χορός, θέατρο, μουσική , performance, εικαστικά , φωτογραφία, γλυπτική, video, installations, χειροτεχνία κ.α.). Βασική αρχή που διαφοροποιεί το Fringe Live από άλλες διοργανώσεις είναι ότι παραμένει μία non-curated διοργάνωση, ανοιχτή σε όλους τους καλλιτέχνες . Εκεί που το νέο, ερασιτεχνικό και μη, το μη επίσημο και καθιερωμένο, έρχεται με την ορμή, το θράσος και την «αφέλεια», να προτείνει τους δικούς τρόπους και κανόνες.

Πηγή: culturenow.gr