ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Buena Vista Social Club απόψε στο Θέατρο Πέτρας: Adios Tour

Οι Buena Vista Social Club απόψε στο Θέατρο Πέτρας: Adios Tour

H Orquestra Buena Vista Social Club αποχαιρετά το ελληνικό κοινό στο πλαίσιο της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας Adios Tour. Μετά τις δυο προγραμματισμένες στάσεις σε Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, απόψε θα εμφανιστούν στο Θέατρο Πέτρας για το τελευταίο Adios.

Μετά από 16 χρόνια συναυλιών που συνεπήραν το κοινό σε όλο τον κόσμο και υπό τη μουσική διεύθυνση του ηγέτη της μπάντας και διάσημου τρομπονίστα Jesus Aguaje Ramos, οι Buena Vista Social Club είναι έτοιμοι να πουν "Adios" με την τελευταία αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία τους.

Tο line up του Adios Tour περιλαμβάνει πολλούς από τους καλλιτέχνες που έπαιξαν στο αρχικό σχήμα των Buena Vista Social Club, όπως τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Eliades Ochoa, την ασύγκριτη ντίβα Omara Portuondo στα φωνητικά, τον τρομπετίστα Guajiro Mirabal και το βιρτουόζο των εγχόρδων Barbarito Tores.

Το Adios Tour αντιπροσωπεύει το απόσταγμα χιλίων και πλέον παραστάσεων στα 16 χρόνια παρουσίας με την συμμετοχή σαράντα και περισσοτέρων μουσικών. Στο Adios Tour θα ακουστούν τραγούδια του δίσκου Buena Vista Social Club™ καθώς και άλλων που ηχογραφήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Το συγκρότημα - που έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο με διάφορα line- up από το 1997 - θα επιχειρήσει να μαγέψει για τελευταία φορά το κοινό, σε μια σειρά συναυλιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων γιορτάζοντας την πολύχρονη πορεία της "Ορχήστρας" ως πρεσβευτές της κουβανέζικης μουσικής.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας.
Στις 21:30
Εισιτήρια:
30 (Κανονικό) , 20 (Μειωμένο), 10 (Μαθητικό), Ομαδικό Πακέτο 10 εισιτηρίων- 20ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Endless River: To νέο άλμπουμ των Pink Floyd έρχεται τον Οκτώβρη

Project «Gradient»: Καλλιτέχνες βάζουν χρώμα στα Γιάννενα