ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση για τα 10 + 1 χρόνια των Δρόμων Ζωής

Εκδήλωση για τα 10 + 1 χρόνια των Δρόμων Ζωής
Η εθελοντική οργάνωση «Δρόμοι Ζωής», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνουν 4ήμερη..

Η εθελοντική οργάνωση «Δρόμοι Ζωής», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων, διοργανώνουν 4ήμερη εκδήλωση στο Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα», με αφορμή τη συμπλήρωση 11 χρόνων, από την ίδρυση του Οργανισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5,6,7 και 8 Μαΐου.

Οι μικροί επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά εκδηλώσεων, όπως Εργαστήρια Χορωδίας, Ζωγραφικής, Κατασκευής φιγούρων Καραγκιόζη, Κατασκευής Κούκλας, Περιβαλλοντικά εργαστήρια, Θεατρικού Παιχνιδιού, Μαγειρικής και Μουσικής.

Επίσης, τα παιδιά των «Δρόμων Ζωής» θα παρουσιάσουν χορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, θα παίξουν μουσική, ενώ θα τραγουδήσει η χορωδία του Κέντρου. Τέλος, οι έφηβοι θα ζωγραφίσουν graffiti στον χώρο του αίθριου.

Στον ίδιο χώρο, θα εκτίθενται ζωγραφιές των παιδιών που απασχολούνται στο κέντρο, αλλά και φωτογραφίες, αρχειακό υλικό και κατασκευές των παιδιών του Κέντρου.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να μοιραστούν τα παιδιά και οι υπεύθυνοι του κλέντρου, τη χαρά της δημιουργικότητας και της ζωής.

Οι Δρόμοι Ζωής είναι μια συνειδητά εθελοντική οργάνωση όπου οι εθελοντές προσφέρονται ανιδιοτελώς για την διανοητική, ηθική και υλική συμπαράσταση παιδιών, εφήβων, οικογενειών που βρίσκονται σε συνθήκες κοινωνικής περιθωριοποίησης.