Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Νικολόπουλος: «Η νέα κυβέρνηση δίνει μάθημα αξιοπρέπειας»

Νικολόπουλος: «Η νέα κυβέρνηση δίνει μάθημα αξιοπρέπειας»

"Η κυβέρνηση Τσίπρα Καμμένου δίνει ένα μάθημα εθνικής αξιοπρέπειας και περηφάνιας" είπε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξηο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

"Το μείζον ερώτημα είναι τι θα πράξει η αντιπολίτευση! Δηλαδή στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης σε ποια πλευρά θα κάτσουν, οι Σαμαράς -Βενιζέλος;

Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δίνει μαθήματα εθνικής περηφάνιας και αξιοπρέπειας, στον "ουδείς αναμάρτητος" Αντώνη Σαμαρά και στην παρέα του, των οποίων ήταν τέτοια η μνημονιακή υποταγή, που όλα αυτά τα χρόνια των μνημονιακών παγετώνων, εγκατέλειψαν ακόμα και τους ήρωες των Ιμίων, καθώς εφείδοντο ακόμα και ενός στεφανιού για να τους τιμήσουν".

Τέλος ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος και Βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος έκλεισε τη συνέντευξη δηλώνοντας: "Είμαι αισιόδοξος και έχω πίστη στη νέα κυβέρνηση. Θα νικήσουμε".

Υ.Γ. Αύριο(4/2/2015) στις 8.30 μ.μ θα προχωρήσει στην τακτική εβδομαδιαία διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που θα μεταδοθεί ζωντανά ενώ μπορεί ο κάθε πολίτης να τοποθετηθεί να σχολιάσει και να ρωτήσει για όποιο θέμα ή ζήτημα τον απασχολεί.

Σχετικές ειδήσεις