Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

«ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ»: Ψέμα η «είδηση» που προκάλεσε σάλο σε όλη την Ελλάδα;

«ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ»: Ψέμα η «είδηση» που προκάλεσε σάλο σε όλη την Ελλάδα;

Σάλο προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Άργους – και όχι μόνο - η «είδηση» ότι σύζυγος «ευχαρίστησε» προσωπικά και διάβασε δημόσια τα ονόματα των εραστών της γυναίκας του στη βάπτιση των παιδιών τους.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Άργους, Σωτήρης Κωτσοβός ξέσπασε κατά της δημοσιογράφου που έδωσε στη δημοσιότητα τη συγκεκριμένη «είδηση», γράφοντας μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι «μια ολόκληρη περιοχή διαπομπεύεται με ψευδή γεγονότα».

«Σάλο στην τοπική κοινωνία έχει προκαλέσει η εμφάνιση της κ. Κατερίνας Κουρτέλη, παλιάς ρεπόρτερ και παρουσιάστριας τοπικών καναλιών σε κεντρικό αθηναϊκό κανάλι, όπου... κατέθεσε live ως πραγματική είδηση, πικάντικες στιχομυθίες συζυγικής απιστίας κατά τη διάρκεια βάπτισης των δίδυμων παιδιών τους στο Άργος!», ανέφερε ο πρώην αντιδήμαρχος.

«Το γεγονός αυτό βέβαια ούτε έχει ονοματεπώνυμο, ούτε συγκεκριμένο χώρο, ούτε έχει διασταυρωθεί αλλά ούτε έχει ακουστεί τίποτε τέτοιο στην πόλη και την περιοχή. Οφείλει λοιπόν άμεσα, σήμερα, η ίδια κυρία να αποδείξει την αλήθεια του ρεπορτάζ της, κάνοντάς το πιο συγκεκριμένο», επεσήμανε, τονίζοντας ότι η υπόθεση μπορεί να φτάσει μέχρι την Εισαγγελία.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κωτσοβού στο Facebook:

argosbaft 0

Σχετικές ειδήσεις