Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τους απόδημους Έλληνες

Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τους απόδημους Έλληνες

Tα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 στην Αμερική, την Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρώπη, διοργανώνουν τον καθιερωμένο Διαγωνισμό Φωτογραφίας για το 2015 και καλούν όλους τους Έλληνες του εξωτερικού να λάβουν μέρος για ακόμη μια χρονιά.

Σκοπός είναι να επιλέξει ο καθένας από εσάς μια φωτογραφία από το αγαπημένο του τοπίο στην Ελλάδα και να μας τη στείλει!

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο καταξιωμένος φωτογράφος, Χάρης Χριστόπουλος, θα επιλέξει την καλύτερη φωτογραφία και θα αναδείξει τον PHOTOGRAPHER 2015. Ο νικητής θα κερδίσει μια 3ήμερη πολυτελή κρουαζιέρα για 2 άτομα μια ευγενική προσφορά της Celestyal Cruises. Το δεύτερο δώρο θα δοθεί από τους ίδιους τους διαγωνιζόμενους που θα ψηφίσουν μέσω του site του διαγωνισμού την καλύτερη φωτογραφία. Εκείνη με τα περισσότερα «Like» θα αναδειχθεί νικήτρια και θα χαρίσει στο φωτογράφο της τον τίτλο MOST LIKED 2015 και μια δωροεπιταγή από την Amazon!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Για υποβολές συμμετοχής και πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπείτε στο: www.elladaphotocontest.gr

Τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 μεταδίδουν ζωντανά 24 ώρες το 24ωρο σε ολόκληρο τον κόσμο όλα τα ελληνικά προγράμματα του ANT1 TV, ειδικές παραγωγές μόνο για τους Έλληνες του εξωτερικού. Το Tμήμα Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ANT1 αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω των κορυφαίων συστημάτων ψηφιακής μετάδοσης. Στις ΗΠΑ μέσω των DISH Network, Time Warner Cable, Comcast, Verizon/Fios, Cablevision, Bright House Networks και RCN Cable, στην Αυστραλία μέσω των Foxtel, Optus και MySat, στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες, σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά μέσω του Eutelsat, καθώς και καλωδιακά στη Γαλλία μέσω των Free και της SFR, στη Γερμανία μέσω των Kabel Deutschland, Unitymedia/KabelBW, Wilhelm.Tel, και NetCologne, στην Αλβανία μέσω της TRING TV και στην Τουρκία μέσω της TTNET.

Σχετικές ειδήσεις