ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αντώνη, Βαγγέλη, μην σας κρατάμε…

Αντώνη, Βαγγέλη, μην σας κρατάμε…

Το πρωί ήταν τα ΜΑΤ στη Νομική, μετά οι 100 δόσεις, που ναι μεν ψηφίστηκαν αλλά-μην το κάνουμε και θέμα- δεν θα ισχύσουν όπως ακριβώς τους ψήφισαν οι Έλληνες βουλευτές.

Είναι πια φανερό. Τα παιδιά της συγκυβέρνησης (ο θεός να την κάνει) έχουν αποφασίσει να μην περιμένουν την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν θέλουν να ζήσουν το θρίλερ. Προτιμούν να πέσουν μόνοι τους....

Αντώνη, Βαγγέλη, μην σας κρατάμε… Μπορείτε να φύγετε!

Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα λείψετε από κανέναν. Ούτε καν από τους ελάχιστους πια που σας υποστηρίζουν.

Βλέπετε, αυτοί που χαραμίζουν τη ψήφο τους σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ως επί το πλείστον είναι του είδους «ψηφίζω αυτούς που με βόλεψαν ή θα με βολέψουν κάπου», οπότε το πολύ-πολύ να ψηφίσουν… Μέρκελ.

Αυτή, δηλαδή, που αποφασίζει.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά παιδεύετε και άδικα όλον αυτόν τον κόσμο που μέσω γκάλοπ, πληρωμένων άρθρων κλπ., παλεύει να σας κρατήσει στη θέση σας.

Για να κυβερνάς στην Ελλάδα, εδώ και χρόνια, πρέπει να το θες. Και να το θες, πρέπει να το... έχεις. Το να ισχυρίζεσαι ότι μπορείς και τελικά να... εξυπηρετείς μόνο δανειστές και Μέρκελ, δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Εκτός από εκείνους που σας έχουν στηρίξει πιο πολύ και από τις… Καρυάτιδες. Ξέρετε... Εκείνους που σας... χρωστάνε για όσα τους ετοιμάζετε, με σκοπό να συνεχίσουν να σας προσφέρουν τη «στήριξη».

Κάνοντας, πάντα, το άσπρο - μαύρο...

Κοντός ψαλμός...

Σχετικές ειδήσεις