ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Διυλίζουν τον κώνωπα τα παλικάρια της αντιπολίτευσης

Διυλίζουν τον κώνωπα τα παλικάρια της αντιπολίτευσης

Είναι προφανές ότι κάποιοι επιθυμούν να γονατίσει η κυβέρνηση απ' την εκβιαστική χρηματοδοτική ασφυξία των δανειστών και να πάει γονατιστή να παρακαλά για έλεος και να υπογράψει νέα μνημόνια.

Ώστε λοιπόν, για την αξιωματική αντιπολίτευση, για την πασοκική αντιπολίτευση, για ορισμένα συγκεκριμένα παλικάρια της αντιπολίτευσης, σαν τον αξιότιμο ευρωβουλευτή κ. Κύρτσο , είναι «αθλιότητα» η ΠΝΠ για την κατάθεση των αποθεματικών των φορέων του δημοσίου στην ΤτΕ!

Είναι αθλιότητα, όταν μέσω της κατάθεσης των αποθεματικών τους στην ΤτΕ κερδίζουν μεγαλύτερο τόκο. Όταν από αυτή την υποχρεωτική κατάθεση εξαιρούνται τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, όταν...

Βέβαια είναι εμφανές το γιατί σκούζουν, ακολουθώντας τη γραμμή του έτερου σωτήρα, του Α. Λοβέρδου, ο οποίος τιμώντας τον πολιτικό πολιτισμό αποκάλεσε «κλόουν» τον υπουργό Οικονομικών.

Είναι εμφανές, ότι επιθυμούν να γονατίσει η κυβέρνηση απ' την εκβιαστική χρηματοδοτική ασφυξία των δανειστών και να πάει γονατιστή να παρακαλά για έλεος και να υπογράψει νέα μνημόνια, ίνα «δικαιωθούν» τα γιουσουφάκια των μνημονίων και οι βουβουζέλες των μνημονίων, τύπου Λοβέρδου, Αδώνιδος, Κύρτσου και πάει λέγοντας!

Μόνο που όλα αυτά τα παλικάρια έχουν κοντή, πολύ κοντή μνήμη. Και γίνονται έτσι καταγέλαστα, όταν αποκαλούν αθλιότητα αυτή τη συγκεκριμένη ΠΝΠ.

Αλήθεια, πού ήταν όλοι αυτοί οι μνημονιακοί φωστήρες, όταν μέσω του περιβόητου PSI τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων εξαϋλώθηκαν κυριολεκτικά, «κουρεύτηκαν» κατά 50% (και βάλε!) και τα ταμεία οδηγήθηκαν σε χρεοκοπία, όπως επίσης και μικροκαταθέτες σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου;

Πού ήταν όλοι αυτοί οι μνημονιακοί φωστήρες, όταν χιλιάδες Έλληνες οδηγήθηκαν στην απόγνωση και στην αυτοκτονία, για να «δικαιωθούν» όσοι ξεπούλησαν τη χώρα και οδήγησαν το λαό στην εξαθλίωση;

Πού νομίζουν ότι απευθύνονται όλοι αυτοί οι ολετήρες;

Πιστεύουν στ' αλήθεια ότι με τέτοιου τύπου πολιτικές αθλιότητες αγγίζουν τον Παυλόπουλο ή τον Τσίπρα, οι καταγέλαστοι;