ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

O Έλληνας απέναντι στο ραγιά

O Έλληνας απέναντι στο ραγιά

Όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης, τόσο κλιμακώνεται ο πόλεμος. Πόλεμος πραγματικός. Με θύτες και θύματα.

Το με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις εξαρτάται από εσένα Έλληνα. Και η επιλογή σου είναι μία. Δεν υπάρχει άλλη. Την Κυριακή το ΟΧΙ απέναντι στους τοκογλύφους, τα κοράκια, τους δοσίλογους και τα λαμόγια σε κάνει πατριώτη. Το ΝΑΙ σε κάνει προδότη. Έτσι είναι. Αν πεις ναι, τη Δευτέρα μπαίνουν στην πόλη οι οχτροί. Και σου παίρνουν ότι σου απέμεινε. Σου βάζουν τη θηλιά στο λαιμό.

Στο δικό σου και στων παιδιών σου. Αυτοί που μένουν σε τούτο εδώ τον τόπο, στο καλύτερο οικόπεδο της γης, στο εξοχικό του Θεού, είμαστε ευλογημένοι που γεννηθήκαμε Έλληνες. Κάποιοι θέλουν να μας μετατρέψουν σε ραγιάδες. Όχι ρε. Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη.

Γεννηθήκαμε λεύτεροι και αν χρειαστεί θα πεθάνουμε λεύτεροι. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν θα το κάνουμε τώρα. Θα το κάνουμε όποτε χρειάζεται.

Έστω και με αυτόν τον τρόπο, Έλληνα, έχεις τη δυνατότητα να αποφασίσεις ΕΣΥ για το μέλλον σου. Το δικό σου και των επόμενων γενιών. Αν σκύψεις τώρα το κεφάλι θα ζεις μονίμως σκυφτός. Όπως αξίζει στους προδότες.

Αυτή η χώρα έβγαλε τον Λεωνίδα, έβγαλε όμως και τον Εφιάλτη. Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε. Ποιοι είμαστε Λεωνίδες και ποιοι Εφιάλτες.

Η Ιστορία γράφει. Την γράφουμε εμείς. Ας τη γράψουμε ως γενναίοι. Ως λέοντες και όχι ως αμνοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Σχετικές ειδήσεις