ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Υπόθεση Μουζάλα: Καμμένος πίνει, Χρυσοβελώνη κερνάει!

Υπόθεση Μουζάλα: Καμμένος πίνει, Χρυσοβελώνη κερνάει!

Σε κωλοτούμπες που θα ζήλευε και ο πλέον επιδέξιος ζογκλέρ τσίρκου εξακολουθεί να επιδίδεται το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ), καθώς λίγες μόλις ώρες μετά τη στροφή 180 μοιρών του «μαινόμενου πατριώτη» Πάνου Καμμένου στο θέμα Μουζάλα, η υφυπουργός Υποδομών και βουλευτής του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη προχώρησε σε νέα κυβίστηση, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής παραμένει ορθάνοικτη!

«Για το θέμα του κ. Μουζάλα, ο κ. Καμμένος πάντα έλεγε -και λέει- ότι είναι ανοιχτό. Και ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι ανοιχτό προκύπτει και από τη χθεσινή ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου που είπε ότι το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί από σήμερα και μετά. Το ποια λύση θα δοθεί είναι κάτι το οποίο θα το χειριστεί ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων», είπε η Μ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας σήμερα, Τετάρτη (30/03/2016) στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Και μάλιστα, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό του Π. Καμμένου περί «λεκτικού λάθους» του Γιάννη Μουζάλα, η ίδια υποστήριξε ότι «ποτέ ο κ. Καμμένος δεν υπαναχώρησε από τις θέσεις του και τα λεγόμενά του».

Ας δούμε, άλλη μία φορά, τι έλεγε ο «μαινόμενος» Πάνος το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή: «Όταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος, υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Πρωθυπουργό».

Ε, ναι πώς να το κάνουμε; Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ «ξέχασε» (;) αυτό που είχε πει την προηγούμενη εβδομάδα: «Δεν αρκεί η συγγνώμη Μουζάλα, ζητώ την παραίτησή του».

Μάλλον, η υφυπουργός Υποδομών ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Μάλλον το νερό που πίνουν στη Βουλή έχει κάτι περίεργο μέσα και προκαλεί επιλεκτική αμνησία. Αλλιώς δεν εξηγείται!

Η παροιμία πρέπει να αλλάξει: Το «Γιάννης (Μουζάλας) πίνει, Γιάννης κερνάει» να μετατραπεί πάραυτα σε «Καμμένος πίνει, Χρυσοβελώνη κερνάει»

Δεν μας σώζει τίποτα με δαύτους...

Σχετικές ειδήσεις