ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Αποκαλύψεις Wikileaks: Κατασκοπικά παιχνίδια και στη μέση η Ελλάδα

Αποκαλύψεις Wikileaks: Κατασκοπικά παιχνίδια και στη μέση η Ελλάδα

Το οικονομικό και πολιτικό πρόβλημα της ελληνικής κρίσης χρέους κατα περίεργο τροπο, παίρνει άλλες διαστάσεις... Γίνεται κατασκοπικό και βεβαίως θυμίζει άλλες εποχές που παραπέμπουν στον πάλαι ποτέ Ψυχρό Πόλεμο

Οι μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τις πρεσβείες μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα τους τελευταίους μήνες. Οι υπερκορίοι κατάφεραν και αυτοί την φορά να ακούσουν και να καταγράψουν όλες τις συνομιλίες των υψηλών στελεχών του ΔΝΤ, κατά την παραμονή τους στην Αθήνα.

Λέγετε πως η ελληνική κυβέρνηση έλαβε πολιτική εντολή εκτός συνόρων να «ακούσει» τα λεγόμενα μεταξύ Τόμσεν - Βελκουλέσκου – Πέτροβα, προκειμένου να ασκήσει πίεση προς το ΔΝΤ.

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση αυτού του ανορθόδοξου πολέμου.

Όλοι διάλογοι είναι σε ψηφιακοί μορφή και ενδέχεται αφού απομαγνητοφωνηθούν να δουν το φως της δημοσιότητας όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ο ψυχρός πόλεμος έχει ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν θα έχει μέλλον. Οι ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες έχουν αναλάβει δράση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν καταγεγραμμένοι διάλογοι ανώτατων στελεχών του ΔΝΤ ακόμα και μέσα από τα γραφεία τους στη έδρα του Διεθνή Οργανισμού.

Το μόνο βέβαιο ειναι πως όταν χτυπιούνται τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια...

Σχετικές ειδήσεις