ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τελικά ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο, κυρία Γεροβασίλη;

Τελικά ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο, κυρία Γεροβασίλη;

Στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας» και των «πολιτικών περικοκλάδων» δεν κυβερνά και δεν αποφασίζει μια εκλεγμένη κυβέρνηση. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τη σημερινή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ανερυθρίαστα επανέλαβε σήμερα (10/05/2016) αυτό που ήδη ξέρουμε όλοι: κουμάντο κάνουν μόνο οι δανειστές.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM» και ερωτηθείσα για το εάν θα είναι η κυβέρνηση εκείνη που θα αποφασίζει για τα μέτρα που θα λαμβάνονται, σε περίπτωση ενεργοποίησης του αυτόματου «κόφτη» δαπανών, η απάντηση της κ. Γεροβασίλη ήταν αφοπλιστική.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

- Θα αποφασίζει η κυβέρνηση τι θα είναι «κόκκινη γραμμή»;
- Δεν μπορώ να σας απαντήσω, αν αυτό είναι «κόκκινη γραμμή»...

Και συνεχίζει η κ. Γεροβασίλη: «Ο κύκλος για τους πιο κακόπιστους κλείνει οριστικά. Όποιος επενδύει ακόμα στη μη σταθερότητα του πολιτικού συστήματος επενδύει στη μη σταθερότητα της χώρας. Όσοι δεν συνταχθούν με την εθνική γραμμή η ιστορία θα τους αφήσει απ' έξω».

Από πότε είναι εθνική γραμμή η πείνα και η εξαθλίωση των Ελλήνων, κ. Γεροβασίλη; Έχετε περπατήσει στις λαϊκές αγορές να δείτε τι γίνεται κάθε φορά μπροστά στους κάδους σκουπιδιών; Μάλλον ζείτε σε παράλληλο σύμπαν!

Η φαιδρότητα αυτής της δήθεν αριστερής κυβέρνησης ξεπερνά κάθε όριο και πλέον δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Η εθνική κυριαρχία έχει πάει εδώ και καιρό περίπατο, το παρακράτος των τεχνοκρατών ζει και βασιλεύει και ο Τσίπρας και η παρέα του επαίρονται, παρουσιάζοντας ως επιτυχία τη διαπραγμάτευση.

Όμορφος κόσμος... μνημονιακά πλασμένος!

Σχετικές ειδήσεις