ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Απίστευτο: Ο Καμμένος έκοψε τις συντάξεις των 300 ευρώ, φορώντας πανάκριβη ζώνη 1.500 ευρώ!

Απίστευτο: Ο Καμμένος έκοψε τις συντάξεις των 300 ευρώ, φορώντας πανάκριβη ζώνη 1.500 ευρώ!

Το twitter «γλεντάει» άγρια τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και δεν έχει άδικο!

Χρήστης του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησε πως ο «πολλά βαρύς και όχι» Πάνος, την ημέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή του νέου Ασφαλιστικού, πήγε στην Ολομέλεια αποφασισμένος να πετσοκόψει τις συντάξεις των 300 ευρώ, φορώντας μια πανάκριβη ζώνη μάρκας Hermes, η αξία της οποίας τιμάται στα 1.500 ευρώ.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, σε ένα ρεσιτάλ απύθμενης υποκρισίας, άφησε κατά μέρος τη γραβάτα – κατά το συνήθειο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – και ζώστηκε ό,τι πιο ακριβό κυκλοφορεί στην αγορά ένδυσης, για να μας αποδείξει πως παραμένει το... αγνό παιδί του λαού!

Και είναι τόσο αγνός, άσπιλος και αμόλυντος, που όταν είδαμε χθες το «πόθεν έσχες» του, μας έπιασε ίλιγγος και... τεταρταίος πυρετός!

Δείτε εδώ τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του «σκαφάτου» Πάνου

Βεβαίως, ο «μαινόμενος» Πάνος μπορεί να στάθηκε τυχερός και να κέρδισε και σκόντο στην αγορά της ζώνης, αφού με βάση τα στοιχεία της φωτογραφίας, η πανάκριβη Hermes δίνεται και με έκπτωση, με την τιμή της να πέφτει σε μόλις 600 δολάρια.

Δυστυχώς, για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, τίποτε δεν μπορεί να ξεφύγει από τα «γατόνια» του twitter, τα οποία έσπευσαν να... περιποιηθούν με τον δικό τους τρόπο τον γνωστό για τα πανάκριβα γούστα του υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση και θα καταλάβετε:

Δείτε και τα υπόλοιπα tweets που «στολίζουν» τον Πάνο Καμμένο
kamm twit 1
kamm twitt 2

Πάνο μας, ατύχησες για ακόμη μία φορά να μας αποδείξεις πόσο συμπονάς τον λαό που υποφέρει. Αχ βρε έρμε Έλληνα! σε έφαγε ο «ανεξάρτητος» Πάνος με την Hermes του...

Σχετικές ειδήσεις