ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

13η σύνταξη: Τι είχες Φλαμπουράρη μου, τι είχα πάντα!

13η σύνταξη: Τι είχες Φλαμπουράρη μου, τι είχα πάντα!

Ειδήσεις | Αλέκος Φλαμπουράρης: Το «παραψυχολογικό περαδώθιασμα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει όριο, αδέρφια. Ιδίως όταν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αναφέρονται στα «δώρα» Τσίπρα και τάζουν... λαγούς με πετραχήλια, λέγοντας μέσα σε λίγα λεπτά δύο διαφορετικά πράγματα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Αλέκος – ο Φλαμπουράρης ντε! – αναφέρθηκε στη 13η σύνταξη και είπε χαρακτηριστικά: «Σύνταξη που την δίνουμε μόνο για μία φορά, πρόκειται για υπεραπόδοση εσόδων που οι ίδιοι οι δανειστές δεν μετράνε» (!)

Αλέκο, σύντροφε, τι λες; Κοτζάμ επιστολή έστειλαν τα «κοράκια» - οι δανειστές ντε! – στον μέγα και τρανό Ευκλείδη, ζητώντας του τα ρέστα και αυτός τους έταξε «κόφτη» στις συντάξεις σε περίπτωση που οι αριθμοί δεν βγαίνουν!
Και λίγο μετά, ο Φλαμπουράρης επανήλθε δριμύτερος, λέγον τας: «Θα προσπαθήσουμε να την δώσουμε και του χρόνου, όμως δεν την θεσμοθετούμε, αυτό περιγράφει και ο κ. Τσακαλώτος. Αν μπορέσουμε και του χρόνου αν έχουμε κάποια πλεονάσματα να τα διαθέσουμε στους αδύναμους».

Μαζί σου ρε τρισμέγιστε Αλέκο, αλλά για πες μας πώς θα τη δώσεις;

Εδώ και καιρό η εθνική κυριαρχία έχει καταντήσει «κουρελού» κι εσείς το παίζετε κραταιοί και παλληκαράδες, προσπαθώντας να πείσετε τον κοσμάκη ότι ασκείτε εξουσία, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε τίποτε περισσότερο παρά τα εκτελεστικά όργανα μιας χούφτας τεχνοκρατών που έχουν βάλει τη ζωή των Ελλήνων στον οικονομικό «γύψο».

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχετε, κύριε Φλαμπουράρη...

Σχετικές ειδήσεις