ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Σκάνδαλο μεγατόνων: Ο κόσμος στενάζει κι αυτοί «φέσωσαν» με 700.000 ευρώ τη Βουλή!

Σκάνδαλο μεγατόνων: Ο κόσμος στενάζει κι αυτοί «φέσωσαν» με 700.000 ευρώ τη Βουλή!

Κάποιοι από τους πρώην και νυν «εθνοπατέρες» μας δεν λένε να βάλουν μυαλό: Με περίσσεια ξεδιαντροπιά, τη στιγμή που μια ολόκληρη κοινωνία βοά και υποφέρει από τους φόρους και τρέμει για το ελάχιστο κεραμίδι που τολμά (!) να έχει πάνω από το κεφάλι της, 49 βουλευτέςέλαβαν δάνεια από τον προϋπολογισμό της Βουλής, βάζοντας ένα «φέσι» συνολικού ύψους 700.000 ευρώ!

ΔΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», τα συγκεκριμένα δάνεια δεν εξυπηρετούνται, πάρα το γεγονός ότι έχει δοθεί δυνατότητα για ρύθμιση με 48 δόσεις!

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μόνο 13 βουλευτές μπήκαν στη ρύθμιση άλλα και αυτοί ξόφλησαν μόνο την πρώτη δόση και ύστερα μάλλον... ξεχάσαν να καταβάλουν τις επόμενες δόσεις.

Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, αποφασίστηκε να ξεκινήσει η διαδικασία για τα κόκκινα δάνεια των βουλευτών και οι υποθέσεις να προωθηθούν στην εφορεία για τις απαραίτητες ενέργειες για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμών οφειλών.

Έτσι η Βουλή θα στείλει τα στοιχεία στην ΔΟΥ, η οποία θα προχωρήσει σε κατασχέσεις λογαρισμών και σε κάθε ενδικό μέσο, προκειμένου το Δημόσιο να διεκδικήσει τις οφειλές του.

Ωστόσο, το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και δεν μπορεί να μείνει έτσι! Είναι μια πρόκληση άνευ προηγουμένου και είναι πλέον ζήτημα ηθικής τάξης να δώσει εδώ και τώρα η Βουλή στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα και τα στοιχεία των συγκεκριμένων βουλευτών!

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, κατά την οποία περισσότεροι από 11 εκατ. Έλληνες έχουν μπει στη «μέγγενη» των Μνημονίων, είναι το λιγότερο απαράδεκτο να μένει ατιμώρητη αυτή η ιστορία!

Θα το ξαναπούμε για ακόμη μία φορά: Περιμένουμε από τη Βουλή και τον πρόεδρό της, τον κ. Βούτση να βγει ανοικτά και να δώσει ονόματα και διευθύνσεις!

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να βγαίνουν πορίσματα για τα «θαλασσοδάνεια» κομμάτων και ΜΜΕ και να μην ακούγεται «κιχ» για τη συγκεκριμένη υπόθεση!

Η ασυδοσία και η πολιτική της «ρεμούλας» έχει και όρια: Φτάνει πια!

Σχετικές ειδήσεις