ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μας τρολάρει ο Σκουρλέτης: Δεν θα υπερασπιστούμε μια πολιτική λιτότητας που δεν υιοθετούμε!

Μας τρολάρει ο Σκουρλέτης: Δεν θα υπερασπιστούμε μια πολιτική λιτότητας που δεν υιοθετούμε!

Πάνος Σκουρλέτης | Ειδήσεις: Έχουμε χάσει πλέον το λογαριασμό με τις... επικές ατάκες που πετάνε τα κυβερνητικά στελέχη και τα... συντρόφια του Αλέξη Τσίπρα, αφήνοντάς μας όλους «κάγκελο». Είναι δε τέτοια η τρικυμία που έχουν στο κεφάλι τους που προσπαθούν να μας πείσουν ότι θλίβονται κιόλας για όλα όσα ψηφίζουν!

Αυτή τη φορά, τη σκυτάλη πήρε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή για το «Μνημόνιο 4», είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε καμία διάθεση να υπερασπιστούμε μια πολιτική λιτότητας που δεν την υιοθετούμε. Ούτε έχουμε την ψευδαίσθηση για τα μέτρα που παίρνουμε. Είναι πολύ εύκολο να κατεδαφίζεις και δύσκολο να χτίζεις. Φαίνεται όμως ότι για πρώτη φορά μετά το 2010, στην τρέχουσα χρονιά, υπάρχει δυνατότητα αναπτυξιακής προοπτικής για τη χώρα που αυτό μεταφράζεται και σε νέες θέσεις εργασίας».

Δεν την υιοθετείτε, αλλά την ψηφίζετε με... δόξα και τιμή! Δεν την αποδέχεστε, αλλά μας την «κατσικώνετε» στο σβέρκο, παίρνοντας στο λαιμό σας, όχι μόνο την παρούσα αλλά και τις επόμενες γενιές!

Μας δουλεύετε, κύριε Σκουρλέτη; Η κυβέρνησή σας υποσχόταν «σκισμένα Μνημόνια», νταούλια και ζουρνάδες και αντ’ αυτών μας φεσώνει πλέον με δύο Μνημόνια!

Ειλικρινά, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι... πίνει και δεν δίνει αυτή η κυβέρνηση... Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, όχι γιατί, όπως εσφαλμένα νομίζουν κάποιοι, έχουν άγνοια του κινδύνου, αλλά επειδή ανακατεύουν ψέματα και μισές αλήθειες στο ίδιο πακέτο.

«Εμάς δεν θα μας ακούσετε να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα της λιτότητας και να υποστηρίζουμε ότι είναι μονόδρομος, αυτό που εσείς υιοθετήσατε προ πολλού», είπε εξάλλου ο κ. Σκουρλέτης, επικρίνοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Αν δεν συμβιβάζεστε με την ιδέα της λιτότητας, τότε γιατί δεν προχωράτε σε φοροελαφρύνσεις εδώ και τώρα; Γιατί φέρνετε παραπάνω φτώχεια κι εξαθλίωση;

Σε αυτό το ερώτημα να δώστε απάντηση, κύριε υπουργέ, γιατί τα υπόλοιπα είναι απλά... λόγια της πλώρης!

Σχετικές ειδήσεις