SEX

Πες μου το καλύτερο ψέμα…

Πες μου το καλύτερο ψέμα…
Σύμφωνα με βρετανική έρευνα οι άντρες ψεύδονται πιο πολύ από τις γυναίκες. Και για του λόγου...

Σύμφωνα με βρετανική έρευνα οι άντρες ψεύδονται πιο πολύ από τις γυναίκες. Και για του λόγου το αληθές, οι άντρες λένε 1.902 ψέματα το χρόνο σε αντίθεση με τις γυναίκες που μόλις φθάνουν τα 728.

Οι λόγοι που οι άντρες λένε ψέματα σύμφωνα με τους ψυχολόγους είναι πολλοί: «Μπορεί να μην τους αρέσει η πραγματικότητα που ζούνε και πιθανώς να θέλουν να την αλλάξουν, μπορεί να θέλουν να ωραιοποιήσουν μία κατάσταση ή να φοβούνται τις συνέπειες που μπορεί να έχει η αλήθεια τους» τονίζουν.

Τα 10 πιο τοπ αντρικά ψέματα τα λένε στις συντρόφους τους και είναι τα εξής: Δεν ήπια τόσο πολύ, δεν έχω τίποτα, δεν είχα σήμα, δεν ήταν τόσο ακριβό, έρχομαι, έχω μπλέξει στην κίνηση, όχι δε μοιάζεις χοντρή με αυτό που φοράς, συγγνώμη δεν είδα την κλήση σου, έχασες βάρος, πάντα ήθελα ένα τέτοιο κορίτσι.

Και οι γυναίκες όμως τα περισσότερα ψεματάκια τα λένε στο έτερον τους ήμισυ και είναι τα παρακάτω: Δεν έχω τίποτα, δεν ξέρω που είναι δεν το έχω αγγίξει, δεν ήταν τόσο ακριβό, δεν ήπια τόσο πολύ, έχω πονοκέφαλο, είχε έκπτωση, έρχομαι, δεν το πήρα τώρα το έχω πολλά χρόνια, όχι δεν το πέταξα, πάντα ήθελα ένα τέτοιο αγόρι.