ΜΠΑΣΚΕΤ

Εμβολιάστηκε ο Βασίλης Σπανούλης - Όλα δείχνουν επιστροφή στην Εθνική

Εμβολιάστηκε ο Βασίλης Σπανούλης - Όλα δείχνουν επιστροφή στην Εθνική

Βασίλης Σπανούλης: Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, καθώς το όνομα του βρίσκεται ανάμεσα στα υποψήφια για την στελέχωση της εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Σε μια κίνηση που αποτελεί σημάδι επιστροφής του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο «Kill Bill» έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», μαζί με την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και άλλους παίκτες που έχουν επιλεγεί στην Ολυμπιακή ομάδα.

Το όνομα του Σπανούλη ήταν ένα από τα συνολικά 40 που περιλαμβάνονται στη λίστα που στάλθηκε στη ΔΟΕ, με τους υποψήφιους για τη στελέχωση της εθνικής ομάδας ενόψει του Προολυμπιακου τουρνουά.

Είναι μια εξέλιξη που σίγουρα φέρνει πιο κοντά τον Σπανούλη στην επιστροφή, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον Ρικ Πιτίνο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατά την άφιξη του στην Ελλάδα, ανάφερε χαρακτηριστικά ότι: «Είχα μιλήσει με τον Σπανούλη πριν φύγω, μιλήσαμε και μέσα στη χρονιά, αλλά όχι πρόσφατα. Θα μιλήσω μαζί του μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θα του εξηγήσω το πλάνο της Εθνικής ομάδας και θα δούμε πως θα πάει».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ στο Σχίνο: Νέα αναζωπύρωση - Εκκενώνεται οικισμός στα Μέγαρα