ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάζαρος Παπαδόπουλος: Από τα παρκέ στα ρινγκ! – Ξεκινάει καριέρα στην πυγμαχία

Λάζαρος Παπαδόπουλος
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάζαρος Παπαδόπουλος: Μετά από μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στο μπάσκετ, ο «Λάζος» ξεκινάει μια καινούργια στα ρινγκ!

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος το είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι και πλέον έφτασε η ώρα για να δώσει τον πρώτο του αγώνα μποξ!

Ο άλλοτε διεθνής σέντερ θα λάβει μέρος στο «Boxing Prive», το οποίο θα είναι το πρώτο του τουρνουά, μετά από αρκετό καιρό σκληρής προπόνησης.

«Ο επόμενος boxer που ανακοινώνουμε είναι γνωστός σε όλους μας από την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας καθώς ήταν διεθνής αθλητής και της A1 με ύψος 2.10 και 120 kg. Η αγάπη του για την πυγμαχία τον βάζει στο ring του Prive Boxing με προπονητή τον Ιωάννης Κλόνης από Θεσσαλονίκη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του promotion.

Λάζαρος Παπαδόπουλος
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος το είχε προαναγγείλει από το καλοκαίρι και πλέον έφτασε η ώρα για να δώσει τον πρώτο του αγώνα μποξ!ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Πρακτορείο 104,9 και το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), είχε προαναγγείλει την ενασχόληση του με την πυγμαχία.

«Εβλεπα τον Φώτση που έκανε πυγμαχία και σκέφτηκα ‘Πρέπει να... φάει ξύλο , δε γίνεται! Ετσι άρχισα και εγώ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει: «Συζητήσαμε με τον Φώτση, στη διάρκεια του καλοκαιριού, να κάνουμε μαζί ένα σπάρινγκ (σ.σ. προσομοίωση μάχης), κατά τον Οκτώβριο. Δεν ξέρω αν το θέλει ο ίδιος ακόμη, κατά πόσο είναι έτοιμος. Βλέπω να μου τα... μασάει λίγο!».

Επίσης, είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι: «Πολλοί καλαθοσφαιριστές ασχολήθηκαν με την πυγμαχία, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και από τους πιο παλιούς ο Νίκος Γκάλης. Είναι ένα άθλημα που σε κρατάει σε πολύ καλή κατάσταση, σου δίνει δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, έχει ενδιαφέρον όταν ανεβαίνεις να κάνεις σπάριγνκ και ανταγωνισμό. Στην ουσία, μπορείς να μονομαχήσεις με κάποιον χωρίς να πάθεις ζημιά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα

Η Ιωάννα έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της και τα ρούχα που φόραγε την ημέρα της επίθεσης

Οικογενειακό έγκλημα για την προίκα στο Κιλκίς - «Εκπληκτικό στη σύλληψη, πρωτοφανές στην αγριότητα»