ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στη Euroleague με ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στη Euroleague με ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτή είναι αρχή! Η σεζόν στη Euroleague θα ανοίξει με ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, στις 6 Οκτωβρίου.

Μια ημέρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση του επίσημου προγράμματος, διέρρευσε το πρώτο ματς regular season. Και δεν μιλάμε για ένα απλό ματς, αλλά για ένα ντέρμπι «αιωνίων»!

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, σε ένα από τα πιο αναμενόμενα ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Euroleague προγραμμάτισε το σπουδαίο ματς στις 6 Οκτωβρίου, βάζοντας «φωτιά» με το… καλημέρα στη διοργάνωση.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Σλούκας θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Ο Έλληνας γκαρντ, άλλωστε, είναι ένα από τις αρκετές «μεγάλες» κινήσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφή. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να σώσει συνέχεια στην καλή διετία που έχει και την περσινή παρουσία του στον τελικό.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι τόσο το ντέρμπι «αιωνίων» της πρεμιέρας, όσο και όλα τα μεγάλα ματς της διοργάνωσης θα μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports, τα οποία εξασφάλισαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τις επόμενες πέντε σεζόν.

Σχετικές ειδήσεις