ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρούντι Γκομπέρ: «Τρελαμένος» μετά το Γαλλία-Μαυροβούνιο - «Έτσι ένιωσα όταν έχασα την παρθενιά μου»

Ρούντι Γκομπέρ: «Τρελαμένος» μετά το Γαλλία-Μαυροβούνιο - «Έτσι ένιωσα όταν έχασα την παρθενιά μου»
Intime

Ο Ρούντι Γκομπέρ πέτυχε το πρώτο τρίποντο της καριέρας του στο φιλικό της Γαλλίας με το Μαυροβούνιο και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Ο Ρούντι Γκομπέρ είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους σέντερ του NBA τα τελευταία χρόνια. Διακρίνεται για τη δύναμή του, τον εξαιρετικό τρόπο να τελειώνει φάσεις κοντά στο καλάθι, να μαζεύει ριμπάουντ και να μοιράζει τάπες.

Αυτό που δεν είχε έως τώρα στο ρεπερτόριό του ήταν το σουτ. Ειδικά το μακρινό, καθώς δεν είχε ευστοχήσει ποτέ στην έως τώρα μεγάλη καριέρα του σε τρίποντο.

Για όλα όμως υπάρχει η πρώτη φορά. Και στο φιλικό παιχνίδι της Γαλλίας με το Μαυροβούνιο ο Γκομπέρ τα κατάφερε!

Σε μια επαναφορά από την τελική γραμμή, ο Έλι Οκόμπο βρήκε τον Γάλλο σέντερ μόνο του στην κορυφή της ρακέτας. Η αντίπαλη άμυνα δεν έπεσε πάνω του και ο Γκομπέρ βρήκε την ψυχραιμία και σημείωσε το πρώτο καλάθι τριών πόντων στην καριέρα του, δεχόμενος την αποθέωση του κοινού της Hérault, ενώ ακολούθησαν τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

Κάτι που τον έκανε να ενθουσιαστεί και να εκφράσει με... περίεργο τρόπο τη χαρά του. «Σήμερα νιώθω όπως ένιωθα όταν έχασα την παρθενιά μου», είπε ο Γάλλος NBAερ, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα.

Από την αρχή της καριέρας του το 2009-10 με τη Σολέ, ο Γκομπέρ είχε επιχειρήσει συνολικά 28 τρίποντα και όλα ήταν άστοχα!

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για τους ομίλους - Η απαγόρευση της UEFA

ΠΑΟΚ: «Επίθεση» με πυροτεχνήματα στην αποστολή - Τρεις συλλήψεις οπαδών της Μπεϊτάρ

Aδιανόητο ξύλο στο Νασιονάλ-Μπόκα - Επιστρατεύτηκαν έφιπποι αστυνομικοί με σπαθιά (vids+pics)

Λιονέλ Μέσι: Κάνει... πλάκα στο MLS - Σπουδαία εμφάνιση με δύο γκολ ακόμα