ΜΠΑΣΚΕΤ

Εργκίν Αταμάν: «Ήρωας της νίκης ο Καλαϊτζάκης»

Εργκίν Αταμάν: «Ήρωας της νίκης ο Καλαϊτζάκης»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για κακό παιχνίδι απ’ την ομάδα του στο Περιστέρι και στάθηκε στην εμφάνιση του Καλαϊτζάκη και του Γκριγκόνις.

Σπουδαία ανατροπή και νίκη στο τέλος για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι. Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε μετά την αναμέτρηση πως ο Καλαϊτζάκης ήταν ο ήρωας των «πράσινων», ενώ επισήμανε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Γκριγκόνις. Παράλληλα, μίλησε για την κακή εικόνα του Βιλντόζα και την δικαιολογία της κούρασης που δεν υπάρχει!

Οι δηλώσεις του Αταμάν:

«Ο Καλαϊτζάκης είναι ο ήρωας αυτής της νίκης, έπαιξε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση ερχόμενος από το πάγκο, έπαιξε για την ομάδα. Ο Γκριγκόνις επίσης έπαιξε καλά πάρα τα δυο φάουλ που του στέρησαν να αγωνιστεί πολλά λεπτά. Προς το τέλος ήταν λίγο και ο Γκραντ. Σε κάθε περίπτωση παίξαμε χάλια, αλλά επιστρέψαμε από 19 πόντους και πήραμε σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Δεν είναι δικαιολογία πως είχαμε κούραση. Δεν πήραμε τίποτα απ’ τους γκαρντ μας. Να παίξεις μπάσκετ χωρίς την οργάνωση, χωρίς το pick and roll των γκαρντ, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ο Βιλντόζα για άλλο ένα ματς έπαιξε άσχημα, ωστόσο είναι ένας πολύ κάλος παίκτης που περιμένω μελλοντικά να αποδώσει. Είχαμε ελλείψεις στην περιφέρεια, έλειπε ο Σλούκας που είναι σημαντικός στην. Περιμένουμε να αγωνιστεί την εβδομάδα που ξεκινάει. Είναι πολύ θετικό ότι επιστρέψαμε με τον Καλαϊτζάκη και την σταθερότητα του Γκριγκόνις».