ΜΠΑΣΚΕΤ

Στοιχηματικό σκάνδαλο στο NBA με τον business manager του ΛεΜπρον Τζέιμς

Στοιχηματικό σκάνδαλο στο NBA με τον business manager του ΛεΜπρον Τζέιμς
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σάλος έχει προκληθεί στο ΝΒΑ μετά την παραδοχή του Μάβερικ Κάρτερ, συνεργάτη του ΛεΜπρον Τζέιμς, ότι στοιχηματίζει παράνομα σε αγώνες της λίγκας.

Νέα οσμή σκανδάλου στον «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ μετά τη δήλωση του business manager του ΛεΜπρον Τζέιμς, πως παίζει παράνομα στοίχημα στους αγώνες της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Washington Post», η οποία συμβουλεύτηκε τα αρχεία της ομοσπονδιακής αστυνομίας, η ομολογία έγινε κατά τη διάρκεια έρευνας των αρμόδιων Αρχών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα, ο Κάρτερ στοιχημάτιζε τόσο σε αγώνες μπάσκετ όσο και του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) μεγάλα χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 5.000 μέχρι 10.000 δολάρια.

Μάλιστα, σε σημείο της κατάθεσής του αναφέρει πως δεν θυμάται αν έχει στοιχηματίσει σε παιχνίδια των Λος Άντζελες Λέικερς, από τότε που αγωνίζεται σε αυτούς ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο σάλος που προκλήθηκε ανάγκασε και τον ίδιο τον σούπερ σταρ του NBA να πάρει θέση για το συμβάν, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κάρτερ παίρνει τις αποφάσεις του και τέλος, το παιχνίδι είναι ωραίο. Δεν έχει καμία σχέση με το NBA ή το NFL, οπότε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».