ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Σε Έλληνες το 16% των εισιτηρίων του Final Four

Euroleague: Σε Έλληνες το 16% των εισιτηρίων του Final Four

Euroleague: Δεύτερη δύναμη η χώρα μας σε άτομα που αγόρασαν από τώρα εισιτήρια για το Final Four, πίσω μόνο απ’ τους Ισπανούς που πήραν το 20% των εισιτηρίων.

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός, δίνουν τη «μάχη» τους στην Euroleague. Δύο Ελληνικές ομάδες που δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο Final Four. Ειδικά οι «πράσινοι» που έχουν επιστρέψει για τα καλά και αυτή τη στιγμή είναι στην τρίτη θέση, διαθέτουν τεράστια δυναμική όπως φαίνεται και στα συνεχόμενα sold out που κάνουν στο ΟΑΚΑ.

Ο ενθουσιασμός των Ελλήνων φιλάθλων, αποτυπώνεται και στην γνωστοποίηση από πλευράς Euroleague, αναφορικά με το ποιες εθνικότητες έχουν αποκτήσει εισιτήρια για το Final Four. Οι Έλληνες λοιπόν είναι η δεύτερη δύναμη με 16% των εισιτηρίων για το μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου, να έχει καταλήξει σε συμπατριώτες μας.

Πρώτοι είναι οι Ισπανοί που έχουν πάρει το 20% των εισιτηρίων. Πίσω απ’ την Ελλάδα έρχεται η Γερμανία που διοργανώνει το τουρνουά με 15%. Το 9% των εισιτηρίων πήγαν σε Τούρκους, ενώ το 5% σε Γάλλους. Το 35% έχει καταλήξει σε διάφορες εθνικότητες από μικρότερα ποσοστά.

Συγκριτικά με άλλες σεζόν, η έκπληξη είναι η απουσία των Ισραηλινών. Κάτι που φυσικά οφείλεται στην κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και το δισταγμό τους αναφορικά με το αν θα μπορούν να ταξιδέψουν, ή στην έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτό το γεγονός.