ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξύλο του Σχίζα με τον γυμναστή της Ένωσης

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξύλο του Σχίζα με τον γυμναστή της Ένωσης

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ξέφυγε η κατάσταση στην Πυλαία μετά το ματς, με τον Σταύρο Σχίζα να έρχεται στα χέρια με τον γυμναστή των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ηλίας Ζούρος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την Basket League, αναφέρθηκε σε επεισόδια που έγιναν έξω απ’ τα αποδυτήρια της ομάδας του. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια, έγιναν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια και ήταν λάθος γιατί δεν έχουμε δώσει δικαιώματα. Θέλω να πω σαν άνθρωπος του μπάσκετ πως δεν θέλω να γίνονται επεισόδια. Εγώ ζήτησα συγγνώμη για τη συμπεριφορά. Άνθρωποι είμαστε, ζητάμε συγνώμη».

Η αναφορά αυτή αποκάλυψε ουσιαστικά το σοβαρότατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο κλειστό του ΠΑΟΚ. Με την κατάσταση να ξεφεύγει τελείως. Κατά τη διάρκεια του ματς, υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Σταύρο Σχίζα και τον γυμναστή της ΑΕΚ, Στράτο Τσαμπή.

Ο δεύτερος κάτι είπε στον παίκτη του ΠΑΟΚ, αυτός του απάντησε και αποβλήθηκε. Όλα αυτά ενώ είχε κριθεί το ματς. Η κατάσταση όμως δεν ηρέμησε, καθώς τα νεύρα και η ένταση μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια. Κι εκεί έγινε το… έλα να δεις.

Τα νεύρα μεταφέρθηκαν έξω απ’ τα αποδυτήρια, με τους δύο άνδρες να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο και την κατάσταση να ξεφεύγει τελείως, μετατρέποντας το χώρο σε ρινγκ. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων χώρισαν ο Σχίζας με τον Τσαμπή, σε μια στιγμή ντροπιαστική και για τους δύο.