ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague, Ολυμπιακός - Βίρτους: Χωρίς Ουόκαπ και Λαρεντζάκη - Μέσα ο Ουίλιαμς-Γκος

Euroleague, Ολυμπιακός - Βίρτους: Χωρίς Ουόκαπ και Λαρεντζάκη - Μέσα ο Ουίλιαμς-Γκος
Eurokinissi

Euroleague: Οριστικά εκτός «μάχης» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Βίρτους Μπολόνια έμειναν οι Τόμας Ουόκαπ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, εν αντιθέσει με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος.

Το βράδυ της Πέμπτης (07/03) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Ιταλούς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 22:00, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους, αλλά θα παρουσιαστούν με δύο σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα έμειναν οριστικά οι Τόμας Ουόκαπ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Τεξανός γκαρντ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί από την αναμέτρηση με το Περιστέρι, ενώ ο Έλληνας άσος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, μια και τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα κόουτς, τη στιγμή που η συμμετοχή του Ναζ Μήτρου - Λονγκ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ακόμα, εκτός πλάνων είναι εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά τον τραυματισμό του στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη Basket League.

Σχετικές ειδήσεις