ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός προπόνησης και πάλι οι Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός προπόνησης και πάλι οι Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR: Λούκα Βιλντόζα και Κώστας Αντετοκούνμπο δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (12/3).

Με τα δύο γνωστά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague (14/3, 19:45).

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τους Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο να μην δίνουν και πάλι το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης, με τους δύο «πράσινους» να κάνουν θεραπεία και να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί οριστικά στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης (13/3).

Ο Αργεντινός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο που είχε κάνει επέμβαση στον μηνίσκο πριν από 1,5 μήνα, ενώ ο Έλληνας σέντερ είχε τραυματιστεί στην επιγονατίδα στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Με προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του και ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος παραμένουν αμφίβολοι, καθώς ακολούθησαν και την Τρίτη (12/03) ατομικό πρόγραμμα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος συνεχίσει τη θεραπεία του για την αντιμετώπιση του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον αστράγαλο από το ματς με το Περιστέρι για τη Basket League.

Σχετικές ειδήσεις