ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ντραγκόβσκι - Προλαβαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ντραγκόβσκι - Προλαβαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Διαθέσιμος για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Μπαρτομιέι Ντραγκόβσκι, όπως προκύπτει από τη μαγνητική που έκανε.

Τα ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Ολυμπιακός δεσπόζουν στη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League, η οποία θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου.

Οι Πράσινοι, μετά τον θρίαμβο στο Καραϊσκάκη, σίγουρα θα ήθελαν να μην έχουν τόσο μεγάλο αγωνιστικό κενό, ωστόσο τους δίνεται η ευκαιρία να έχουν περισσότερες λύσεις στη διάθεσή τους, με την επιστροφή των τραυματιών.

Ένας εξ αυτών και ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα νέα ωστόσο είναι καθησυχαστικά, καθώς η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως δεν έχει κάτι το σοβαρό, αλλά ένα οίδημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Ντραγκόβσκι θα κάνει θεραπείες και μέχρι τις 31 Μαρτίου και την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αναμένεται βρίσκεται στη διάθεση του Φετίχ Τερίμ.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Γεντβάι, Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, που απουσίασαν λόγω τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα.

Σχετικές ειδήσεις