ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Ετοιμάζεται… καυγάς στην Ελλάδα!

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Ετοιμάζεται… καυγάς στην Ελλάδα!

Τις επόμενες ώρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένταση στο εσωτερικό της Ελλάδας με μοναδικό στόχο να έρθει η νίκη απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Αρκετά ακούστηκαν για το επεισόδιο των Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα. Ο Κώστας Κατσουράνης με το ξεχωριστό του χιούμορ όμως, διακωμώδησε την κατάσταση υποστηρίζοντας πως τις επόμενες ώρες θα τσακωθεί με έναν από τους συμπαίκτες του, για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα, όπως έγινε απέναντι στην Ιαπωνία.

«Αν μας βοήθησε μπορεί και να τσακωθούμε. Νομίζω ότι και να έχει γίνει σε αυτό το θέμα, στην ομάδα υπήρχε καλό κλίμα ό,τι και να λένε. Αυτό που έγινε ήταν άσχετο. Ούτε με ομάδες ούτε οπαδικά. Ήταν συμβάν που γίνεται στην προπόνηση. Έτσι πιστεύω εγώ».

Από εκεί και πέρα, ρωτήθηκε και για το σχόλιο του Σαμαρά, που ευχήθηκε ο... Τσίλιας (γιος του Κατσουράνη) να παίζει στην Μπαρτσελονα σε 15 χρόνια από τώρα: «Το εύχομαι. Η δική μου φιλοσοφία είναι να του δώσω σωστές αξίες και προσωπικότητα. Από εκεί και πέρα, αυτός θα αποφασίσει τι θα κάνει στη ζωή του. Θα είναι δικό του θέμα».

Διαβάστε επίσης:

Βέλγιο - Ρωσία 1-0: Αυτός… Ορίζ(ε)ι την πρόκριση (video)

Μουντιάλ 2014-Ελλάδα: Έτοιμη να γράψει ιστορία η Εθνική

Μουντιάλ 2014-Ισπανία: «Οι παίκτες σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους»