ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε εξαιρετικό κλίμα το «πράσινο» δείπνο

Σε εξαιρετικό κλίμα το «πράσινο» δείπνο
Πολύ καλό ήταν το κλίμα στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε ο Αδαμάντιος Πολέμης στους παίκτες του Παναθηναϊκού...

Πολύ καλό ήταν το κλίμα στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε ο Αδαμάντιος Πολέμης στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» πλην του Αλέξανδρου Τζόρβα που παρέμεινε σπίτι του λόγω ίωσης. Αν και το δείπνο είχε προγραμματιστεί για τις 21:00, ο πρώτος που κατέφθασε στο γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης λίγο μετά τις 20:30.

Τον έμπειρο μέσο των «πράσινων» ακολούθησαν οι Κατσουράνης, Μαρίνος και Πετρόπουλος, με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Ιθάκη» και πρώην πρόεδρο της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Βλάση Σταθοκωστόπουλο, να τους υποδέχεται με αρκετά… πειράγματα και αστεία. Λίγα λεπτά αργότερα, έκανε την άφιξή του και το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», όπως οι Βύντρα, Δημούτσος, Λέτο και Νίνης ενώ άρχισαν να προσέρχονται και τα μέλη της διοίκησης, αμέσως μετά την άφιξη του… «κουστουμαρισμένου» Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Πρώτος έφτασε ο Γιώργος Νίκας, συνοδεία του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Στέφανου Ησαΐα. Ακολούθησε ο γιος του Αδαμάντιου Πολέμη, Λεωνίδας, και στη συνέχεια ο εκ των μετόχων του Παναθηναϊκού που ήταν και ο πρώτος ο οποίος έκανε δηλώσεις. Στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή του και ο Δημήτρης Γόντικας ενώ τελευταίος από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής έφτασε ο Τζόνι Βεκρής.

Τέλος, οι Γάλλοι του Παναθηναϊκού έφτασαν μαζί, με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα όμως, και με τον Σιμάο να συμπληρώνει την παρέα τους οι Σισέ, Γκοβού και Πλεσί έφτασαν στο εστιατόριο. Τελευταίος στο «Ιθάκη», έφτασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με την άφιξη του οποίου ξεκίνησε το δείπνο των «πρασίνων». Για 2,5 περίπου ώρες οι διοικούντες το «τριφύλλι» και οι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν σε πολύ καλό κλίμα και προσπάθησαν να κάνουν πράξη το λόγο για τον οποίο συγκλήθηκε το γεύμα, να συσφίξουν τις σχέσεις της ομάδας.