ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ικανοποίηση και αισιοδοξία

Ικανοποίηση και αισιοδοξία
Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 1-0 επί του...

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Ο Μάκης Χάβος γνωρίζει καλά τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης και το κίνητρο των «πρασίνων», οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό τους από την ΑΕΚ, έχουν ως μοναδικό στόχο πλέον τη Σούπερ Λίγκα. Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή είναι ότι θα μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τον Ντιέγκο Αρίας, τα χαρτιά του οποίου ήρθαν μετά από μεγάλη «Οδύσσεια». Στη διάθεση του προπονητή του θα τεθεί και ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος επιστρέφει από τη Χιλή, όπου είχε πάει με ειδική άδεια για να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του.

Αντίστροφα μετράει ο Βίκτορ Βιτόλο, μετά από ένα μήνα απουσίας ώστε να μπει σε φουλ πρόγραμμα και να τεθεί σιγά-σιγά στη διάθεση του Μάκη Χάβου. Ο Ισπανός μέσος επικοινωνεί καθημερινά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους και ενημερώνει για την κατάστασή του και μετά την αντιμετώπιση της μόλυνσης τα πάντα κυλούν ομαλά.