ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφεση για Μιραλάς

Έφεση για Μιραλάς
Έφεση κατά της απόφασης της ΕΠΟ για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών στον Κέβιν Μιραλάς, κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ...

Έφεση κατά της απόφασης της ΕΠΟ για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών στον Κέβιν Μιραλάς, κατέθεσε ο Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» καταθέτουν έφεση προκειμένου να βγάλουν άκυρη και αβάσιμη την απόφαση για την ποινή της Ελληνικής Ομοσπονδίας στον Βέλγο επιθετικό, καθώς βάσει του κανονισμού της ΕΠΟ, η απόφαση θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί 7 ημερολογιακές ημέρες από την τέλεση του αγώνα και να κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ εντός 24 ωρών.
Η απόφαση για την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς πάρθηκε την Πέμπτη (10/02), ήτοι 8 ημέρες μετά την αναμέτρηση της προηγούμενης Τετάρτης (02/02) με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ενώ έως το πρωί της Παρασκευής (11/02) δεν είχε φτάσει κανένα επίσημο έγγραφο από την ΕΠΟ που να ενημερώνει τους Πειραιώτες για την υπόθεση του διεθνή φορ.

Έτσι, μετά την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλείται να συνεδριάσει εκτάκτως το πρωί του Σαββάτου. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να δικαιωθούν και για τον λόγο αυτό ο 23χρονος άσος να είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, που τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή.